A tábor legyen veled kerek!

A 25 éves Veled Kerek, a Terminál Workhouse és a Tér 12 Kulturális Egyesület Közös színházi nyári tábora gyerekeknek az Emberi Erőforrás és Támogatáskezelő támogatásával.

Ha volt is pandémia és egyedül is maradtunk picit, most lehetőség van ezt feldolgozni és újra elhinni, hogy a világ csak veletek lehet kerek!

Közös színház központú személyiségfejlesztő és kibontakoztató nyári tábor Elek Ányos vezetésével, Viktor Balázs és a Terminál Workhouse közreműködésével július 11-16 és 17-22 között, Kustánszegen a Göcsej Völgye Kempingben.

A tábor 10-18 éves fiatalok számára ajánlott. Cél a gyerekek önbizalmának növelése, saját személyiségük felfedezése, elfogadása és fejlesztése.

A felnőttek pedig – akiknek szakmai kvalitásai megkérdőjelezhetetlenek – elsősorban inkább barátok, mint tanárok, akik ugyanúgy részt vesznek a játékokban.

Táborvezetőnk, Elek Ányos 25 éve szervez nyári táborokat a gyerekek és a szülők teljes megelégedésére. Az elmúlt években színészeknek tartott tréningeket a Vígszínházban, a Dumaszínházban és a Győri Nemzeti Színházban. E módszer alapján tanít a Forrai Művészeti Szakközépiskola és Gimnáziumban, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeumban.
Elek Ányos vagyok, improvizációs színházzal, gyerekekkel foglalkozó szakember. A Veled Kerek csapatának megálmodója, létrehozója és vezetője vagyok. 25 éve táboroztatok, 2002-től 2009-ig voltam a Táboroztatók Országos Egyesületének szóvivője. 29 éve a színházi világban dolgozom különféle területeken: színészként, kaszkadőrként, rendezőként, koreográfusként egyaránt kipróbálhattam magam. 
Évek óta veszek részt fiatal színészek oktatásában, mint színészmesterség tanár a Pesti Magyar Színiakadémián. A színház- és improvizáció-kurzusaimon már pályán lévő színészekkel foglalkozom.
Rendszeresen tartok tréningeket, továbbképzéseket színházakban, tanároknak, cégeknek. Az utóbbi években leginkább az improvizációs színház területén mélyedtem el, szereztem szerteágazó tudást és tapasztalatot.
Heti rendszerességgel tartunk improvizációs kurzust kamaszoknak és felnőtteknek, havi szinten pedig óvodásoknak is.
Csapatunk kreatív, az improvizáció iránt fogékony fiatalokból áll, akikkel közösen tréningeket, improvizációs kurzusokat, gyerektáborokat, vásári játékokat, családi- és gyerekprogramokat tartunk.
Rendszeresen tartok tréningeket, továbbképzéseket színházakban, tanároknak, cégeknek. Az utóbbi években leginkább az improvizációs színház területén mélyedtem el, szereztem szerteágazó tudást és tapasztalatot.
Heti rendszerességgel tartunk improvizációs kurzust kamaszoknak és felnőtteknek, havi szinten pedig óvodásoknak is.
Csapatunk kreatív, az improvizáció iránt fogékony fiatalokból áll, akikkel közösen tréningeket, improvizációs kurzusokat, gyerektáborokat, vásári játékokat, családi- és gyerekprogramokat tartunk.

Viktor Balázs, a veled kerek csapatát kiegészítve a pandémia okán megváltozott új világ feldolgozására tart foglalkozásokat, fiataloknak, s rajtuk keresztül a szülőknek egyaránt. A karantén pozitív hatásait a “színház szemüvegén” át vizsgálva, mert a színház egyik legfontosabb feladata, hogy más, új megvilágításban mutassa meg a dolgokat. Például: közelebb kerültek a családok, mint eddig bármikor, nőtt a társadalmi felelősségérzet és a delfinek is visszatértek Velencébe.
Sziasztok, Viktor Balázs vagyok, 2014-ben végeztem a Színház- és filmművészeti egyetemen prózai színész szakon. Szeretem a színházat. Hiszek az erejében. Ugyanúgy ahogy a közösségi létezés erejében, és fontosságában is. Ezt még Ányostól tanultam meg, még az egyetemi évek előtt, amikor is mellette dolgozhattam mint táboroztató. Az ott tanultak a mai napig hatnak a színházról és közös gondolkodásról, a játék szeretetének fontosságáról alkotott képemben. SzínJÁTÉK a szó és nem más.

Rendkívül fontosnak játék erejének tovább adását. Dolgozzuk fel együtt az elmúlt másfél évet.
A Terminal Workhouse Egyesület pedig, mint rendkívül fontos stratégiai szövetséges segíti a tábor létrejöttét és gördülékeny működését. Ha Ányos és Balázs, illetve a veled kerek csapata állnak a színpadon, kvázi mint a színészek, a táborozó gyerekek pedig a nézők, akkor a Terminal Workhouse az a “minden más”, ami segíti egy előadás létrejöttét. Sőt, aki nélkül létre sem jöhetne az adott előadás.

A tábor felépítése:

A nap szakmai képzéssel indul (délelőtti képzés): játékos, kreatív szemléletű tanulás a felfedezés örömével kombinálva. Drámapedagógiai módszerekkel segítik a gyerekeket az önmegismerési folyamatban („Ki vagyok én?”).

A délutáni, esti programok ezt erősítik tovább a közösség erejének kibontakozásával („Hol a helyem a világban, mit tehetek hozzá?”).

A tábor legyen veled kerek csapata elárulja, hogy lehetünk talpraesettek, szükség esetén tűzrőlpattantak, vajszívűek, bátrak, igény (vagy idény) szerint fűzfánfütyülők, de mindenekelőtt a mosolygósak.

Az egy hetes, ottalvós táborban résztvevő gyerekek vadregényes környezetben, sokféle feladaton és színes élményeken keresztül találhatnak magukra és új baráti kapcsolatokra, miközben önbizalmuk, kreativitásuk és kommunikációs készségeik észrevétlenül, de lendületesen fejlődnek.

Jelentkezz!

A tábor helyszíne: Kustánszeg, Göcsej Völgye Kemping
Akad még hely. Jössz? Hiszen ez a tábor (is) csak veled lehet kerek!
Elérhetőségek:
Tel: +36 20 325 2566
Név

1% 6tszín stream a hókirálynő ösvényén alkotók alkotók archívuma andorka tímea andruskó marcella anton archívum bábelna bagel bakonyi alexa budapesti lengyel intézet cafe.desire citymatiné csányi dávid dancsecs ildikó daubner anna divattúlmutató dömötör tamás drakula vár edvi henrietta elek ányos életemnek csak nézői a maiak emigránsok fazakas júlia ferenczy múzeum fülöp áron gáspár anna géczi zoltán gere dénes gerlits réka göttinger pál gyöngy zsuzsa gyulay eszter hajmási dávid hegyesi rita herczeg tamás hírek hodászi ádám hollai heiser anna horváth-töreki gergely interjú isten hozott a majomházban j háborúja jászberényi gábor johnny háborúja kálócz kálóczi orsolya képek kérdések két verona kft kritika laboda kornél lászló lászló g attila mámor vagy amit akartok manna menszátor héresz attila mészáros andrás mészáros piroska molnár gusztáv molvay norbert mucsi zoltán művészeti paletta a bölcsődésekért nagy karina o horváth sári pagonyi andrás pászt patrícia projektek pszihé régi szép idők rólunk írták rozs tamás rusznák adrienn sarádi zsolt sediánszky nóra simon attila szakáll tamás szentandrásnapi mámor szeretett vezérünk tábor téby zita tisztelet a küzdésért tóth réka ágnes tóth zoltán ullmann mónika váczi lászló vajdahunyadvár valcz péter váradi andrás veled kerek videó viktor balázs zako fesztivál
false
ltr
item
TERMINÁL WORKHOUSE.: A tábor legyen veled kerek!
A tábor legyen veled kerek!
https://1.bp.blogspot.com/-v9yPvFgO5u8/YO_ow39olEI/AAAAAAAG240/yTLn3qLbA4QRLfgxkbYyc07p6Weg5hVBQCLcBGAsYHQ/w400-h268/picture-30150-1573754780.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-v9yPvFgO5u8/YO_ow39olEI/AAAAAAAG240/yTLn3qLbA4QRLfgxkbYyc07p6Weg5hVBQCLcBGAsYHQ/s72-w400-c-h268/picture-30150-1573754780.jpg
TERMINÁL WORKHOUSE.
https://www.terminalworkhouse.hu/2021/07/a-tabor-legyen-veled-kerek.html
https://www.terminalworkhouse.hu/
http://www.terminalworkhouse.hu/
http://www.terminalworkhouse.hu/2021/07/a-tabor-legyen-veled-kerek.html
true
2661058171498144238
UTF-8
Nincs találat. LÁSD MINDET Tovább... Válasz Mégsem Törlés írta Home OLDALAK CIKKEK Lásd mindet AJÁNLÓ A tárgymutatóban: ARCHÍV SEARCH MINDEN CIKK Nem találtunk ilyen cikket. Back Home vasárnap hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat V H K Sze Cs P Szo január februás március április május június július augusztus szeptember október november december jan feb már ápr május jún júl aug szept okt nov dec az előbb 1 perce $$1$$ minutes ago 1 órája $$1$$ hours ago tegnap $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago 5 hétnél régebben követők követés EZ PRÉMIUM TARTALOM Megosztás a láthatóságért Másold az egész kódot Az egész kód kijelölése A kód kimásolva a vágólapra Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy