Bakonyi Alexa

színész     


Aki dudás akar lenni, annak pokolra kell menni?
Kedves Családi Zsolt, szerintem maximum egy csárdában, ha jól látja a szívével az ember, amíg el nem törik.

Milyen egy tartalmas, egészséges étel?
Csupa tej, mogyoró. Egyébként ha a felét eszed annak, amit kívánsz és mozogsz, nagyon jó vagy. Le már úgy sem bomlasz.

Mit mutatnál meg, hova vinnél el, ahova magamtól nem jutnék el?
Jógatábor a Káli-medencében.

Mihez kezdenél, ha egy hónapig egyedül kellene lenned, és nem érintkezhetnél senkivel?
Sírnék, olvasnék, sírnék. Naponta többször beleülnék meleg vízbe, mert azt tapasztaltam, az idézi legjobban az érintést. Meg az anyaméhet nyilván. Írnék, énekelnék. A végére szörnyen nagyon hálás és termékeny lennék. De egy perccel sem akarnám tovább.

Kell a folyamatos marketing, vagy elég, ha valami értékes, és csak egy szűk réteghez jut el? Tehát flashmob a villamoson, vagy a szájhagyomány?
Tömören: legyen flashmob egy szájban. Úgy tényleg (mert ez messzire vezet):

Nem látom a kizárólagosságot. Értékes dolgokat is lehet kommunikálni. könnyen lesz esetlen, önnellentmondásos, esetleg megosztó az ilyesmi, de ez nem gond. Szeretem a keveredést, a tökéletlenséget: személyesebbek. Vasárnapi valtdiznis generáció vagyok, természetes volt zongoráról vagy néptáncról a mekibe menni. És nem vettem volna ki a nagyim kezéből se a Romana-t hogy dosztojevszkizzen a Balatonnál, három műszakozó hosszú évei után. Fontosak a korlenyomatok, és annak a tisztelete, hogy kinek miben tud megpihenni épp a lelke.

A legtöbb dolog a civilizációnkban egy valaha érvényes gondolatnak a lenyomata. A zongora is, a Romana is. hogy ezek hogy reagálnak egymásra, fésülődnek össze, szerintem szép is és izgalmas is. Hogy ne váljanak ártalmassá az meg közös libikóka. ezt rangsorolni/versenyeztetni nagy kár. Beszélni róluk! azt igen. hogy egy ország ennyire nem találja egymást pl. egy noszalgia koncert kapcsán se -hogy emberek a Rapülőkkel való viszonyukon keresztül definiálják akár csak egy percre is magukat, vagy másokat- az iszonyú érdekes és döbbenetes, és a kérdésed általános feldolgozatlanságának és aktualitásának teljes aláhúzása. “Én jobb vagyok az ízlésem által, te pedig rosszabb?!” adidas és adidos lelkek, vagy mi? Há’ hoogy?

Nem tartom a sikert egyértelműen mennyiségi kérdésnek, de direkt szűk réteghez sem szólnék 29 évesen. Engem az értékekkel kapcsolatos elképzelésekből az a sztereotípia bűvöl el legjobban, miszerint ami értékes, az képes mindenkinek és bárkinek adni a rétegeltsége által.

Ilyesmit közvetítek a legszívesebben. Nem mondom, hogy nincsenek a világban válaszvonalak. azt mondom, hogy törekednünk kell rá, hogy ne legyenek. ne csak azért, hogy olyanjófejek legyünk. hanem mert ha te, vagy egy szeretted van a vonal másik oldalán, az bizony fáj.

Legyen flashmob egy szájban.

+1 Ki lesz a te kihívottad? Mik a kérdéseid felé?

Az én kihívottam Fülöp Áron, a kérdéseim pedig:
Három legfontosabb jelenet a filmtörténetben?
Mi a hit szerepe szerinted 2017-ben?
Mi volt életed bókja? (amit adtál, és amit kaptál is jöhet)
A Terminal Workhouse melyik zenekar lenne?
Ha technikailag adott lenne, hogy bármit feltalálhatnál, mi lenne az?
Név

1% 6tszín stream a hókirálynő ösvényén alkotók alkotók archívuma andorka tímea andruskó marcella anton archívum bábelna bagel bakonyi alexa budapesti lengyel intézet cafe.desire citymatiné csányi dávid dancsecs ildikó daubner anna divattúlmutató dömötör tamás drakula vár edvi henrietta elek ányos életemnek csak nézői a maiak emigránsok fazakas júlia ferenczy múzeum fülöp áron gáspár anna géczi zoltán gere dénes gerlits réka göttinger pál gyöngy zsuzsa gyulay eszter hajmási dávid hegyesi rita herczeg tamás hírek hodászi ádám hollai heiser anna horváth-töreki gergely interjú isten hozott a majomházban j háborúja jászberényi gábor johnny háborúja kálócz kálóczi orsolya képek kérdések két verona kft kritika laboda kornél lászló lászló g attila mámor vagy amit akartok manna menszátor héresz attila mészáros andrás mészáros piroska molnár gusztáv molvay norbert mucsi zoltán művészeti paletta a bölcsődésekért nagy karina o horváth sári pagonyi andrás pászt patrícia projektek pszihé régi szép idők rólunk írták rozs tamás rusznák adrienn sarádi zsolt sediánszky nóra simon attila szakáll tamás szentandrásnapi mámor szeretett vezérünk tábor téby zita tisztelet a küzdésért tóth réka ágnes tóth zoltán ullmann mónika váczi lászló vajdahunyadvár valcz péter váradi andrás veled kerek videó viktor balázs zako fesztivál
false
ltr
item
TERMINÁL WORKHOUSE.: Bakonyi Alexa
Bakonyi Alexa
https://4.bp.blogspot.com/-sgXW2ETlxzs/WLE0_X5AxYI/AAAAAAACkLY/eNHzJCNywAcRqln0UXiqWqjNVn8I919fACLcB/s320/Bakonyi%2BAlexa-%2Bsz%25C3%25ADn%25C3%25A9sz.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-sgXW2ETlxzs/WLE0_X5AxYI/AAAAAAACkLY/eNHzJCNywAcRqln0UXiqWqjNVn8I919fACLcB/s72-c/Bakonyi%2BAlexa-%2Bsz%25C3%25ADn%25C3%25A9sz.jpg
TERMINÁL WORKHOUSE.
http://www.terminalworkhouse.hu/2015/10/bakonyi-alexa.html
http://www.terminalworkhouse.hu/
http://www.terminalworkhouse.hu/
http://www.terminalworkhouse.hu/2015/10/bakonyi-alexa.html
true
2661058171498144238
UTF-8
Nincs találat. LÁSD MINDET Tovább... Válasz Mégsem Törlés írta Home OLDALAK CIKKEK Lásd mindet AJÁNLÓ A tárgymutatóban: ARCHÍV SEARCH MINDEN CIKK Nem találtunk ilyen cikket. Back Home vasárnap hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat V H K Sze Cs P Szo január februás március április május június július augusztus szeptember október november december jan feb már ápr május jún júl aug szept okt nov dec az előbb 1 perce $$1$$ minutes ago 1 órája $$1$$ hours ago tegnap $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago 5 hétnél régebben követők követés EZ PRÉMIUM TARTALOM Megosztás a láthatóságért Másold az egész kódot Az egész kód kijelölése A kód kimásolva a vágólapra Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy